Климатици и соларни системи за вашия комфорт
 • Телефон: +359 888097704, +359 2975 03 10,+359 2975 03 11
  Адрес: бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 50, офис №2-3
  Град: София
  Skype: kibklimaltd

Нашата мисия

Фирма КиБ Клима ЕООД е с дългогодишен опит в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение. През последните няколко години се насочихме към използване на възобновяеми енергийни източници.Причините са много:непрестанно повишаване на цените на нефтените продукти, ел.енергията,твърдите горива,пелети и др.От друга страна замърсяването на околната среда е също глобален проблем. Започнахме да изграждаме климатизации с използване на енергия от природата-земя и слънце.Това става съвместно с нашите партньори от Германия и Австрия-фирмите HAUTEC Gmbh и SONNENKRAFT Gmbh. Имаме ясна цел:постигане на максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между 2,5 и 5 години.Дълъг експлоатационен срок на съоръженията,повече от 15 години.Фирмата разполага с всички необходими екипи за извършване на пълен инженеринг на обектите: геолози,проектанти,монтажи,сервиз,гаранционно и извън гаранционно обслужване на обектите.Гаранциите,които получават нашите клиенти се дават съвместно от HAUTEC, SONNENKRAFT, LG, Panasonic............................. и КиБ Клима ЕООД.

Нашият основен приоритет е да създадем благоприятни условия за живот и работа като предоставяме възможност на клиентите ни да настроят подходящата за тях обстановка в помещението: температурата, влажността и качеството на въздуха. По този начни се грижим максимално за техния комфорт и приятна атмосфера.

Продуктите, които предлагаме са безопасни при работа и лесни за управление. Задоволяването на нуждите на нашите клиенти ни стимулира да работим още по-близо и по-продуктивно с нашите партньори и клиенти като предлагаме удобна система за централизирано и след продажбено обслужване. Добавената стойност на бизнеса ни е в щаденето на околната среда и затова портфолиото ни е насочено именно към онези клиенти, които осъзнават важността на климатичните промени и имат мотивацията да консумират екологично чисти продукти. По този начин ще работим заедно, за да оставим добро наследство на децата си.

Мисията на „К и Б КЛИМА” се изразява в няколко насоки:

 • високо качество на продуктите;
 • непрекъснати иновации, съобразени с най-новите технологични открития и потребителски нужди;
 • улесняване контакта с клиента;
 • отличното и безкомпромисно обслужване;
 • увеличаване броя на лоялните клиенти на компанията;
 • отговорност за потребителите и околната среда.

Имаме желание да разширяваме асортимента от дизайнерски решения в синхрон с уникалността на клиентските изисквания.